Bouw of verbouw met aandacht voor connectiviteit!

Laat je klanten genieten van snel en stabiel internet in hun nieuwe woning of kantoor.

Ontdek nu

Op basis van jouw plannen

Er hoeft nog geen steen gelegd te zijn. Wij doen net als andere studiebureaus het ontwerp op basis van het bouwplan. Onze expertise zorgt ervoor dat je het perfecte connectiviteitsplan ontvangt.

Klaar voor de toekomst

Connectiviteit is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven, of je nu een huis of kantoor bouwt/renoveert, we willen alsmaar meer verbonden zijn. Met AMPLR zorgen we dat jouw klanten klaar zijn voor de toekomst.

Kant en klaar

Werk je samen met vaste installateurs of onderaannemers? Geen probleem. Wij bezorgen een kant en klaar installatiepakket met de nodige begeleiding. Geen vaste onderaannemer? Dan brengen we je in contact met een van onze vaste installateurs.

Maak het verschil voor jouw klanten

Jij kan het verschil maken voor de connectiviteitsbeleving van je klanten. In de planningfase ingrijpen is de sleutel tot success.

Standaard
AMPLR
Heatmap provider
AMPLR heatmap

Veelgestelde vragen

Wij bij AMPLR zijn geen internetprovider. We bieden diensten bovenop de internetverbinding. Natuurlijk kunnen we je helpen bij het kiezen van de correcte provider en hebben we ook internetproviders als partner.

We zien vaak dat men te laat denkt aan connectiviteit in de woning of kantoor. Bij een nieuwebouw of renovatie liggen alle registers nog open en kunnen we exact gaan bepalen waar toestellen dienen te komen. Zo kunnen ook de correcte kabels voorzien worden op de juiste plek. Dat bespaart achter een hoop puzzel en denkwerk.

Dat is wat er vaak meegeven wordt aan klanten. Helaas zien wij te vaak het tegendeel. De modem/router van de provider wordt geinstalleerd in de technische ruimte. Deze is vaak niet in de buurt van de locaties waar men graag wil verbinden.

Dat is geen probleem. Al onze installatieboxen zijn plug-and-play. Wij voorzien het correcte installatieplan. Er moet dus enkel nog aangesloten worden. Elk netwerk is geconfigureerd door ons systeem.
Alle rechten voorbehouden - 2022 AMPLR BV