Wie zijn we?

Hi, wij zijn AMPLR! Een team van gepassioneerde en ervaren IT-professionals met elke onze eigen sterkte. Leer ons hieronder beter kennen!

Card image cap

Maarten
Van Hoecke

Co-founder

Als IT-consultant voor o.a. Microsoft, heb ik jarenlange ervaring in software-ontwikkeling en solution design. Ik maak er voor onze AMPLR-klanten dan ook steeds mijn persoonlijke missie van om altijd de meest eenvoudige en intuïtieve oplossing uit te werken, die het best past bij elk van onze klanten en hun situatie. Je mag dan ook op mij vertrouwen dat de AMPLR-installatie die ik je voorstel op maat is van je woning, én bovendien makkelijk te begrijpen en te monitoren is.

Card image cap

Joachim
Van Hove

Co-founder

Zie je mij, zie je mijn schroevendraaier. Al sinds ik 14 was, ben ik geïntrigeerd door technologie. IT studeren was dan ook een logische keuze, en ik kan dan ook met de hand op het hart zeggen dat toestellen geen geheimen hebben voor mij. Voor onze AMPLR-klanten zet ik deze super power graag in bij de installatie van hun wifi-oplossing. Geen set-up is te complex. Van een eenvoudige installatie tot een complexe point-to-multi-point, je kan op me rekenen.

Card image cap

Christophe
Sterkens

Chief Technology Officer

Groot geworden tussen de IT, gepassioneerd door de IT, werken en leven met IT.Een echte passie voor systeem- en netwerk installaties is bij mij, mijn gegeven.Met AMPLR streven we voorbij het niveau van enthousiasme, het is kennelijk ons DNA om met netwerk en systemen bezig te zijn. Daar voel ik me thuis, daar bruis ik met ideeën en enthousiasme om verder te streven, en grenzen dat we daarmee verleggen!Voor onze AMPLR-klanten kijk ik dan ook naar het bouwen van het schoentje dat past, uniek aan jouw noden.

Voor thuis

WIJ WERKEN MET VAKMANNEN VOOR HET PERFECTE RESULTAAT.

"Uiteraard kunnen we niet alles alleen. Daarom rekenen we bij AMPLR op professionals die instaan voor een perfecte opbouw en afwerking. Want enkel als jij 100% tevreden bent van je installatie zijn wij dat ook!"

(foto: ESPS BVBA)

Interesse in een stage?

Wil je deel uitmaken van een snel groeiende startup en snel bijleren? Je studeert af en zoekt nog een stage?