Een veilig, snel en stabiel netwerk? Een must voor je zaak!

Icon wifi

De oplossing van A tot Z

Heb je een winkel, bedrijf, bar, restaurant of hotel ... en wil je dat je medewerkers vlot en efficiënt kunnen werken? Wil je daarnaast gratis wifi aanbieden aan je klanten of gasten? Dan biedt AMPLR de oplossing. We zorgen ervoor dat jouw zaak volledig gecoverd is.

Supersterk wifinetwerk voor je medewerkers

Een internetaansluiting van jouw provider is het begin. Daarop werkt AMPLR verder en installeert een netwerk dat al je toestellen met je wifi verbindt. Door een uitgebreide analyse van de locatie weten we perfect wat en waar we onze apparaten moeten installeren.

Veilig gastennetwerk en snel verbonden

Jouw klanten of gasten kunnen eenvoudig gebruikmaken van het gratis en veilig wifinetwerk van je zaak. Dit netwerk wordt gepersonaliseerd met je merk, je boodschappen, acties ... Exact zoals jij dat wenst.

Ondersteuning vanop afstand. 24/7!

Je kan 24/7 op ons rekenen in geval van storingen of problemen met je netwerk. We kunnen van op afstand de oorzaak detecteren en je helpen om in no time weer up and running te zijn. Da’s beloofd!

Vertrouwd
door —

MTM logo
MTM logo
MTM logo
MTM logo
ComfortStore logo
Jean logo
Jean logo
Jean logo
Jean logo
Voor thuis

RAY Gent
- Bart, MTM Group

"AMPLR installeerde een stabiel en veilig wifinetwerk in al onze zaken, met een perfecte Sonos- en Lightspeed-integratie. Zo kunnen onze medewerkers vlot werken en onze gasten gratis surfen tot op het terras. En al er een probleem is, kunnen we AMPLR 24/7 bereiken. Exact wat ik nodig had bij ons."