Netflixen en videobellen tegelijk? Dat kan!

Icon wifi

Het perfecte draadloze en bedrade netwerk

Aan het bouwen of verbouwen? AMPLR helpt je graag bij het perfecte draadloze en bedrade netwerk. Op basis van jouw plannen tekenen we het netwerk uit. Indien je zelf geen installateur onder de arm hebt genomen zal een van onze professionele vakmannen de installatie uitvoeren. Heb je zelf al een installateur die de elektriciteitswerken uitvoert? Dan werken wij heel graag met hem of haar samen. Zo ben je zeker dat de installatie tot in de puntjes is afgewerkt!

Heb je een bestaande woning? Neem contact met ons op, ook hier hebben we oplossingen zodat jij zorgeloos en overal kan surfen, streamen en videobellen!

Voor al je toestellen

Dankzij AMPLR verbind je al je toestellen tegelijk met je wifi-verbinding. Je kan snel surfen, streamen én telewerken, zonder lange laadtijden. Klinkt goed toch?

Cloudondersteuning

Elke installatie van AMPLR is verbonden met de cloud. Dit zorgt ervoor dat we je kunnen helpen vanop afstand. De beveiligde cloudverbinding zorgt er ook voor dat je toestellen altijd up-to-date zijn. Simpel!

Inzicht in je netwerk

Speciaal voor jou hebben we een applicatie ontwikkeld waarmee je snel inzichten krijgt in je netwerk. Als er iets mis is met je netwerk zal de app je helpen het op te lossen. Handig? Dat vinden onze klanten ook!

Hoe is mijn verbinding?
Doe de test!

Ben je benieuwd hoe goed je internet nu werkerlijk is? Doe de test en deel je resultaten met ons!

Voor thuis

ALLES IN ONZE WONING IS MET ELKAAR VERBONDEN

"Een perfect uitgevoerde analyse, planning en installatie. Het resultaat? We hebben overal een perfecte connectiviteit en kunnen streamen, surfen en videobellen in elke uithoek van onze woning. Zalig!"