Verbinden met het internet zonder compromis te maken

Bij AMPLR willen we iedereen zorgeloos laten surfen, streamen en videobellen. Of je nu een particulier bent of een bedrijf.

team

2021

deel van Start it@KBC

0

online installaties

0

verbonden toestellen

24/7

support

Meet the team weetwel

Maarten

Maarten Van Hoecke

Co-founder / CEO

Als IT-consultant voor o.a. Microsoft, heb ik jarenlange ervaring in software-ontwikkeling en solution design. Ik maak er voor onze AMPLR-klanten dan ook steeds mijn persoonlijke missie van om altijd de meest eenvoudige en intuïtieve oplossing uit te werken, die het best past bij elk van onze klanten en hun situatie. Je mag dan ook op mij vertrouwen dat de AMPLR-installatie die ik je voorstel op maat is van je woning, én bovendien makkelijk te begrijpen en te monitoren is.

Joachim

Joachim Van Hove

Co-founder / COO

Zie je mij, zie je mijn schroevendraaier. Al sinds ik 14 was, ben ik geïntrigeerd door technologie. IT studeren was dan ook een logische keuze, en ik kan dan ook met de hand op het hart zeggen dat toestellen geen geheimen hebben voor mij. Voor onze AMPLR-klanten zet ik deze super power graag in bij de installatie van hun wifi-oplossing. Geen set-up is te complex. Van een eenvoudige installatie tot een complexe point-to-multi-point, je kan op me rekenen.

Christophe

Christophe Sterkens

CTO

Groot geworden tussen de IT, gepassioneerd door de IT, werken en leven met IT.Een echte passie voor systeem- en netwerk installaties is bij mij, mijn gegeven.Met AMPLR streven we voorbij het niveau van enthousiasme, het is kennelijk ons DNA om met netwerk en systemen bezig te zijn. Daar voel ik me thuis, daar bruis ik met ideeën en enthousiasme om verder te streven, en grenzen dat we daarmee verleggen!Voor onze AMPLR-klanten kijk ik dan ook naar het bouwen van het schoentje dat past, uniek aan jouw noden.

Zin in een stage?

Student marketing, internationaal ondernemen, programmeren of systeem beheer? Wij maken graag tijd en ruimte voor jouw stage.

Stageplaats aanvragen
Alle rechten voorbehouden - 2022 AMPLR BV